Hush Forever 30 sep-UTSÅLT

SoulTime gästas av den talangfulle låtskrivaren Sebastian Lilja, eller Hush Forever som hans personliga soloprojekt heter. Med en själfull röst och vacker musik, självklart medryckande och med starka melodier kommer han med eminenta medmusiker fylla teaterrestaurangen med de sköna vibbar som kännetecknar en typisk Soultime-kväll.

Hush Forever är:

Sebastian Lilja - Git, Sång.
Måns Mernsten - Keys, Sång. (Timbuktu/Damn, Tingsek..)
Rasmus Svensson - Trummor, Sång. (Tingsek, Wildie.. )
Ale William Sjöström - Bas. (Tingsek, Miriam Bryant, Albin Gromer..)
Oskar Cresso - Keys, Prog, Git, Sång. ( Tingsek, Emil Jensen..)

Sydsvenskan om Hush Forever:

"Efter Musikhögskolan i Malmö snurrade allt på fort för gitarristen Sebastian Lilja. Han turnerade med Louise Hoffsten, Owe Thörnqvist, Sonja Aldén, Hasse Andersson, Daniel Lemma och många andra. Och framför allt tog det galna coverbandet Elton Bolton mycket tid. Sen snurrade det ännu fortare när Elton Bolton med bröderna Berggrensson blev husband i barn-tv-programmet ”Amigo” med Ola Selmén och samma gäng började göra ”Världens snabbaste allsång”. Lägg till detta ambientbandet Flipside och att Sebastian Lilja började turnera med Magnus Tingsek och skriva musik till filmer. En tydlig fråga började utkristallisera sig i huvudet.

– I allt detta försökte jag hitta vem jag var. Vem är Sebastian Lilja?"

Under namnet Hush Forever började nu en musikalisk resa, som genom det personliga slår an det allmängiltiga. Drömmar, tankar och allt det som vi alla går och bär på. Livet liksom.

Kom och njut av själfull musik, trivs och mys i den intima miljön på Landskrona teater och välj kanske en enklare kvällsmat med öl eller vin,.

Biljett HÄR! >  

Ale William Sjöström, Rasmus Svensson, Sebastian Lilja, Måns Mernsten, Oskar Cresso