SoulTime - Soulful

Soulful-SoulTime

Den 26 februari gästas SoulTime Landskrona av SOULFUL, en kvartett unga musiker. Som så ofta på SoulTime är måhända musikerna mindre kända för den breda allmänheten, det är nästan vårt signum. Vi är därför extra glada att kunna välkomna dem till Landskrona teatercafé.

De är:

Lisa Frisk - keyboard

Hedda Strandberg - sång och gitarr

Daisy Dehlén - elbas

Oliver Swahn Hall - trummor

Var och en av dem har en fascinerande och mångårig bakgrund som framväxande musiker. De lärde sedan känna varandra när de gick musiklinjen på Furuboda respektive Skurups folkhögskola. Alla fyra studerar nu på musikhögskolan i Malmö.

I olika konstellationer har de i flera år spelat tillsammans på mängder av scener runt om i södra Sverige. Däribland Malmöfestivalen, Lundakarnevalen och flera populära uteställen i Malmö.

Deras repertoar spänner över flera årtionden, från soulens ursprung fram till den soul som når listorna idag. De bjuder bland annat på musik av Bill Withers, Judith Hill, Erykah Badu, Jill Scott och Amy Winehouse. Allt i deras egna tappningar, så som de vill att det ska låta.

Kom och njut av själfull musik, trivs och mys i den intima miljön på Landskrona teatercafé och välj kanske en enklare kvällsmat med öl eller vin,.

Biljett HÄR! >  

Lisa Frisk, Hedda Strandberg, Daisy Dehlén, Oliver Swahn Hall