SoulTime Landskrona

SoulTime november 2019

Efter en fantastisk höst med mer än fullsatta kvällar så vilar SoulTime vinter över jul och nyår för att återkomma med vad som planerats inför vårsäsongen. Det som än så länge är spikat är datumen för SoulTime under våren 2020: 29 januari, 26 februari, 25 mars och 29 april. Alla detaljer, biljetter och annat släpps så snart saker och ting faller på plats.

Det kommer alltså att bli fler SoulTime. Fler kvällar med mysigt soulgung, fler musiker, fler rookies, fler gästartister eller fler solister. SoulTime skapas med kort framförhållning och vi avvaktar inte sällan sena besked. Så vi får helt enkelt återkomma när planerna börjar få gestalt!

SoulTime är en skön musikkväll där etablerade musiker, välrenommerade men inte alltid kända hos den bredare publik de förtjänar, möts i avslappnad anda med kärleken till musiken i centrum och med soul som grundtema. Vi bjuder även in en ung, lovande och lokal musiker, en så kallad "rookie", som får medverka i några låtar med de etablerade musikerna.

I den mysiga gamla restaurangen i Landskrona teater håller SoulTime till. Dörrarna öppnas 18:00 och musiken gungar i två set med start 19:00.