SoulTime - christmas.soul - UTSÅLT

SoulTime november 2019

I god tid före de mest hektiska julförberedelserna, onsdagen den 18, blir det soulgung för julälskare. Dörrarna öppnas 18:00 och musiken avnjuts från 19:00.

December handlar för de flesta om julen och vad som hör den till. Så blir det även på SoulTime då några av våra etablerade SoulMates sätter ihop ett pärlband av julmusik som de gillar och som de tycker uppfyller kraven för skön soul. Stommen utgörs av våra inhouse soultime-musiker: P-O Nilsson och Patrick Ohlson Ölander.

Det kommer att bli fler. Som fler musiker, rookies, gästartister eller solister. SoulTime skapas ibland med kort framförhållning och vi avvaktar inte sällan sena besked.

SoulTime är en skön musikkväll där etablerade musiker, välrenommerade men inte alltid kända hos den bredare publik de förtjänar, möts i avslappnad anda med kärleken till musiken i centrum och med soul som grundtema. Vi bjuder även in en ung, lovande och lokal musiker, en så kallad "rookie", som får medverka i några låtar med de etablerade musikerna.

I den mysiga gamla restaurangen i Landskrona teater håller SoulTime till. Dörrarna öppnas 18:00 och musiken gungar i två set med start 19:00.

Det erbjuds en enklare, varm kvällsmat för den hungrige, även lite bakverk, kaffe och annat gott. Servering av öl och vin till mycket rimliga priser. Allt hämtas vid den lilla bardisken på Teaterrestaurangen och betalas ENDAST med kort!

P-O Nilsson, keyboard och sång

är en helsingborsbaserad musiker, songwriter och kompositör. Han har blivit en av stommarna i SoulTime och för det mesta den som håller ihop det hela musikaliskt och alltid med varm humor. Vi betraktar honom som en av SoulTimes inhousemusiker.

Utöver sina spelningar på SoulTime Landskrona spelar P-O som musiker med allt och alla, även utanför landet. Han har teatermusik i blodet och skriver musik till musikaler och andra scenföreställningar. Kort sagt en mycket erfaren, väl anlitad och skojfrisk musiker.

 

Patrick Ohlson Ölander, gitarr

Patrick Ohlson Ölander, gitarr och sång

är Landskronas mesta soulgitarrist även om han numera bor lite utanför. Han har i många år varit en flitigt anlitad gitarrist i mängder av sammanhang och har spelat med och kompat en hel rad av andra etablerade musiker.

Han har varit på scen i runt tjugo av alla SoulTime och han får definitivt anses som en av ryggraderna i konceptet. Genom sitt digra kontaktnät har han även kunnat locka fantastiska musikerkompisar till SoulTime-scenen.

Patrick Ohlson Ölander, P-O Nilsson, Anna Persson, Mattias Samuelsson, Per Almlund