SoulTime - se.soul

Kalle se Soul mars2019

I mars månad handlar det om svensk soul och även soul på svenska när SoulTime återigen kan upplevas på Teatercaféet. Den kvällen släpps influenser av Bo Kaspers Orkester, Lisa Nilsson, Peter LeMarc, Veronica Maggio, Eric Gadd, Seinabo Sey, Kaah och många andra fram. Soul har under mer än 30 år blivit allt självklarare i Sverige, både på topplistorna och som de mest streamade. Den svenska soulen har gott om förgrundsgestalter.

Kalle Norrestam och Kapellet

Guidningen genom det svenska soullandskapet överlåter vi varmt till Kalle Norrestam och hans välmeriterade musikerkompisar.

Kalle är en utomordentligt duglig keyboardist, sångare och munspelare, väl förankrad i den svenska soulen som han älskar att framföra. Han är även väl grundad i den skånska myllan och har sina bopålar mellan Landskrona och Helsingborg. Han är välbekant för den mest uthålliga delen av SoulTime-publiken efter flera framträdanden för några år sedan.

Med sig till SoulTime har han Katarina Jakobsson sång, Carsten Andersson bas och Per Johan Knutsson trummor. Även Patrik Ohlson Öhlander hakar på med sitt kompetenta gitarrspel. Han är redan välbekant för SoulTime-publiken efter att ha varit välkommen husgitarrist vid många tillfällen.

Alice mars 2019Alice Goldstrand - kvällens rookie

Som kvällens rookie har vi bjudit in Alice Goldstrand, 19 år, som är genuin landskronit även om hon just nu går linjen för Show & Musikal på Markaryds Folkhögskola.

Hon kommer att sjunga några låtar tillsammans med bandet.


Biljett HÄR! >

 

Patrick Ohlson Ölander, Kalle Norrestam, Per Knutsson, Katarina Jakobsson, Carsten Andersson, Alice Goldstrand