Hygge med SoulTime-Christmas

Jul 2018 Banner opt

Hygge med julkänsla och musik med soul

Julmusik med soultema? Eller soulmusik med jultema? När SoulTime Landskrona slår upp dörrarna till Teatercaféet -den här gången onsdagen den 19 december- blir det en lite annorlunda, lokalt bemannad kväll med jullåtar och musik med soul.

Den musikaliska kärnan utgörs av P-O Nilsson och Patrick Ohlson Öhlander. P-O är multiinstrumentalist men spelar oftast keyboard. Därtill är han sångare, humorist och underhållare av rang. Patrick är lokalt väletablerad gitarrist som spelat med de flesta och i många sammanhang, inte sällan på hemmaplan i Landskrona. Patrick kan också överraska som sångare.

Anna Persson är sångerska och pianist. Hon skriver eget material, är barpianist och hon sitter in i många konstellationer. Anna har lokal förankring som pedagog på Kulturskolan och är bosatt i Landskrona.

Johan Hallström är lokalt förankrad musiker som spelar trummor och sjunger med The New old Stock Trio, Avadå Band, Willie Mbuende Band med flera.

Richard Bud Lindén är basisten med rötter och hemmaplan i Landskrona. Han lirar med de flesta och mest med Kapell Magnell och Keef & the Richards.

Utöver ovanståendes musicerande hoppas vi på spontana inhopp från artister i publiken.

Biljett HÄR! >

Patrick Ohlson Ölander, P-O Nilsson, Rickard Lindén, Johan Hallström, Anna Persson