28 november: Pelle, Frallan och Jenny

  FB event PFJ nov2018 1200px

Denna musikkväll på SoulTime styrs av Pelle Holmberg, supergitarristen som tidigare frälst SoulTime, och Frank ”Frallan” Nilsson, trummisen som spelat med såväl Pelle som Paulo Mendoca på SoulTime. Även SoulTime-kärnan är med, P-O Nilsson och Patrik Ohlson Öhlander. För sånginsatserna står Jenny Jonasson, inbjuden av Pelle Holmberg.

Gitarristen som spelar allt, överallt och med alla återkommer till SoulTime. Pelle Holmberg är en mycket eftertraktad musiker som spelat med mängder av etablerade kändisar. Han sitter även in i musikalensembler och han undervisar på flera gitarrakademier. Pelle har tidigare bejublat lirat på SoulTime och han har med sig Frank ”Frallan” Nilsson, trummisen som sedan länge är etablerad och uppskattad bland andra artister. SoulTime-kärnan, P-O Nilsson, entertainern som spelar lite av varje, och Patrik Ohlson Öhlander som kan tänkas spela både gitarr och bas, ingår i kvällens startfält.

Jenny ’Blue’ Jonasson förmedlar en härlig girlpower och ger alltid järnet på scen. Med känslosam, omfångsrik och stark röst behärskar hon en bred repertoar. Hon har många järn i elden och återfinns i olika musiksammanhang. Jenny är en av tre sångerskor i Blues Sisters som kör eget material blandat med covers i egna arr och med tajta stämmor. Bandet Jenny Blues Pickupband spelar på festivaler och andra evenemang. De har inga fasta medlemmar utan är en pool av musiker som sätts ihop inför varje gig. Det är så Jenny lärt känna resten av bandet.

es 2018Som kvällens "rookie" har vi bjudit in Eric Siggelkow, en ung, lokal gitarrist som har alla möjligheter att bli större. Eric kommer att göra några låtar tillsammans med bandet.

Biljett HÄR! >

Patrick Ohlson Ölander, P-O Nilsson, Pelle Holmberg, Frank "Frallan" Nilsson, Jenny "Blue" Jonasson, Eric Siggelkow